Hartog De Weijer, Meg den-Eten koken (ge)zonder
Artikelnummer: 9789076277912 OverzichtEten koken (ge)zonder van Meg den Hartog-de Weijer is een praktisch geschreven receptenboek met net iets meer uitleg over voeding en de werking ervan dan in een kaal receptenboek.
Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.
Het boek heeft een hoofdstukindeling die gebaseerd is op menuvormen zoals lunch, ontbijt, hoofdgerecht, soepen en tussendoortjes, maar ook groente en zoetigheden worden apart behandeld.
Schrijver
Meg den Hartog-de Weijer
Titel
Eten koken (ge)zonder
Uitgever
BF Uitgeverij
Plaats van uitgave
Amstelveen
Jaar van uitgave
2007
Aantal pagina's
160 blz.
Bijzonderheden
Paperback, in goede staat.
ISBN of EAN
9789076277912